Binnenhuisarchitect Utrecht

Binnenhuisarchitect uit Utrecht: Troost & Rutjes

Welkom bij Troost & Rutjes, architecten uit Utrecht en omgeving. Wij zijn een klein en informeel architectenbureau, dat zich richt op particuliere klanten en kleine bedrijven / ondernemers. Wilt u gaan verbouwen en wilt u graag een binnenhuisarchitect inschakelen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij naar de hele verdieping kijken, kunnen wij diverse indelingen bedenken. Zo is het vaak mogelijk om een deur dicht te maken of om een wandje te verplaatsen. U kunt met ons keukenontwerp langs de keukenzaak en ontvangt vervolgens offertes die u goed kunt vergelijken. Hiermee bespaart u in de aanschaf. Vaak is het voor u lastig om voor te stellen hoe het eindresultaat zal zijn, daarom maken wij gebruik van schetsen en 3D modellen. Zo krijgt u meer inzicht in het ontwerp en het eindresultaat. Tevens adviseren wij u over verlichting, kleurgebruik, materialen en meubilair. Ook bestaand meubilair dat u wilt hergebruiken, nemen wij in het ontwerp mee.

Binnenhuisarchitect Utrecht

Uw ruimte optimaal benutten

Naast binnenhuisarchitectuur bieden wij een breed scala aan werkzaamheden aan: Wij zijn ook ervaren in nieuwbouw, verbouw en tuinontwerpen. Als architect uit Utrecht hebben wij alles in huis om ieder project met succes af te ronden. Wij hanteren naar onze klanten toe een informele benadering, en ons werk is persoonlijk en klantgericht. Ruimte, licht en proportie zijn aspecten waar elke stijl mee kan worden vormgegeven. De combinatie van functie, constructie, schoonheid en prijs bepaalt de kwaliteit van een bouwwerk. Wij zoeken altijd naar de toegevoegde waarde. Wilt u voor uw interieurproject een binnenhuisarchitect uit Utrecht inschakelen? Of heeft u een vraag?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Of kijk eens verder op onze website. Een kennismakingsgesprek en/of offerteaanvraag is altijd vrijblijvend en kosteloos.

   Meer informatie     Contact opnemen